Onze aanpak

Onze bewezen aanpak berust op twee pijlers. Uw teksten moeten goed vindbaar zijn via zoekmachines én potentiële cliënten overtuigen van uw expertise en ervaring. Conditio sine qua non om bezoekers ook daadwerkelijk contact met u te laten opnemen? Uw website dient zo te zijn ingericht dat mensen intuïtief navigeren en een optimale gebruikerservaring hebben.

1. Vindbare webteksten

Relevante en interessante webteksten met de juiste trefwoorden worden door Google beloond met hogere posities in de zoekresultaten. En door uw websitebezoekers met meer contactverzoeken.

De tekstschrijver van De Zoekmachinemeesters, een meester in de rechten, schrijft voor u prettig leesbare en begrijpelijke teksten die zijn geoptimaliseerd voor zowel zoekmachines als lezers.

2. Professionele website

Uw website is het fundament van uw vindbaarheid en cruciaal voor het omzetten van bezoekers in cliënten. De bezoeker van tegenwoordig verwacht namelijk een site die onder meer prettig oogt en natuurlijk navigeert.

De websitebouwer van De Zoekmachinemeesters ontwerpt in nauwe samenspraak met u een even prachtige als moderne website, die door zijn snelheid en mobiele geschiktheid wordt gewaardeerd door zoekmachines.

Ervaring en kennis

De Zoekmachinemeesters richten zich specifiek op advocatenkantoren. Niet alleen hebben we gewerkt met veel advocatenkantoren, ook beschikken we over uitgebreide ervaring op zowel (online) marketing- als SEO-vlak. Daardoor weten we niet alleen hoe een advocaat denkt en wat hij wil. We begrijpen ook, en dat is nog veel belangrijker om mensen naar uw website te trekken, hoe potentiële cliënten denken, wat zij willen en waar ze op zoeken.

Emiel van Dongen

Tekstschrijver, contentspecialist en meester in de rechten

Herman Ritzema

Webdesigner en SEO-specialist

Aanvullende diensten

Naast het schrijven van geoptimaliseerde webteksten en het bouwen van effectieve websites, kunnen we ook blogposts (en andere teksten) voor uw advocatenkantoor schrijven. Advertenties in zoekmachines helpen u daarnaast om morgen al nieuwe cliënten binnen te halen, terwijl uw site dankzij linkbuilding hoger in de zoekresultaten eindigt.

Blogs & andere teksten

Het schrijven van een blog voor de website van uw advocatenkantoor kost veel tijd. Tijd die u waarschijnlijk liever investeert in dossiers of scholing. Daarnaast is bloggen specialistisch werk. Het vereist kennis van zoekmachineoptimalisatie (SEO), tekstschrijven en marketing.

De Zoekmachinemeesters schrijven voor u blogposts en andere teksten, zoals biografietjes van advocaten, landingspagina’s en gastartikelen. U wordt ontzorgd van het bedenken van onderwerpen tot de uiteindelijke publicatie, maar houdt tegelijkertijd volledige controle over de inhoud.

Advertenties & linkbuilding

Adverteren in zoekmachines heeft twee grote voordelen: u eindigt bovenaan in de zoekresultaten en kunt zeer gericht op bepaalde zoektermen adverteren (bijvoorbeeld ‘advocaat ontslag Assen’).

Wat is dan linkbuilding? Links van andere websites helpen om hoger in de ‘organische’ zoekresultaten te komen. Binnen onze linkbuilding-dienst zorgen we ervoor dat andere websites naar uw site linken, bijvoorbeeld via gastblogs.

*Deze twee diensten bieden we aan via een partner, namelijk het toonaangevende online marketingbureau Blauwe Monsters.

Onze succesvolle projecten

Inmiddels hebben we een handvol advocatenkantoren geholpen om het aantal online geworven cliënten, vaak explosief, te laten groeien. Aan de hand van klantcases illustreren we onze succesvolle aanpak.

Mr. Mirte Poort-van Der Meeren
Mr. Mirte Poort-van Der Meeren
advocaat bij Van Ekelen & Poort in Eindhoven
Read More
"Dankzij het werk van De Zoekmachinemeesters wordt onze site veel beter gevonden via zoekmachines. Enkele belangrijke trefwoorden eindigen zelfs op de eerste positie. De blogs die ze publiceren op onze site en de sociale media, leveren veel enthousiaste reacties op. Het werk van De Zoekmachinemeesters wierp meteen zijn vruchten af. Meteen na het lanceren van de nieuwe site namen er al mensen contact op die ons hadden gevonden via Google."
Mr. Edwin Henkelman
Mr. Edwin Henkelman
advocaat bij Henkelman • Van Nimwegen
Read More
"Als advocatenkantoor is het belangrijk om op internet goed gevonden te worden waarbij de eerste indruk die een cliënt heeft van uitermate groot belang is. Een heldere duidelijke website, met aanprekende teksten die uitnodigen om contact op te nemen is de wens waarmee wij ons tot De Zoekmachinemeesters hebben gericht. We zijn trots op onze nieuwe website. Niet alleen krijgen we veel complimenten over de duidelijkheid en de structuur van de site, potentiele cliënten weten ons beter te vinden. Er vindt meer verkeer plaats en we krijgen meer aanvragen om informatie vanuit onze site."
Previous
Next

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op om een keer – geheel gratis en vrijblijvend – te praten over de mogelijkheden voor en kosten van online cliëntenwerving.