Onze aanpak

Wilt u als advocatenkantoor online goed gevonden worden? Dan moet u zorgen dat uw teksten gemakkelijk vindbaar zijn via zoekmachines én potentiële cliënten overtuigen van zowel uw expertise als ervaring. Bovendien moet uw website zo zijn ontworpen dat mensen de informatie die ze nodig hebben in één klik kunnen vinden. De Zoekmachinemeesters vergroten uw online vindbaarheid en zorgen voor goedgevulde agenda’s van uw advocaten.

Webteksten & blogs

Relevante en interessante webteksten en blogposts met de juiste trefwoorden worden door Google beloond met hogere posities in de zoekresultaten. En door uw websitebezoekers met meer contactverzoeken.

De juridisch gespecialiseerde tekstschrijvers van De Zoekmachinemeesters schrijven voor u prettig leesbare en begrijpelijke teksten die zijn geoptimaliseerd voor zowel zoekmachines als lezers.

Bloggen

Bloggen kost veel tijd. Tijd die u waarschijnlijk liever investeert in dossiers of scholing . Daarnaast is bloggen specialistisch werk: kennis van zoekmachineoptimalisatie (SEO), tekstschrijven en marketing vereist. Besteedt u het bloggen uit aan De Zoekmachinemeesters? Dan profiteert u van content die hoger scoort in Google en beter wordt gewaardeerd door potentiële cliënten. Niet onbelangrijk: door onze slimme inzet van excellente rechtenstudenten bent u waarschijnlijk per saldo ook goedkoper uit dan wanneer u de blogposts zelf schrijft.

SEO & advertenties

Wist u dat slechts één op de tien personen doorklikt naar pagina twee op Google? Search engine optimization (SEO) is een verzameling technieken om ervoor te zorgen dat u zo hoog mogelijk in de ‘organische’ zoekresultaten eindigt. De Zoekmachinemeesters kennen deze technieken – zoals linkbuilding – en zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk op de felbegeerde eerste Google-pagina staat. 

Wilt u een shortcut naar succes? Met advertenties in zoekmachines (search engine advertising, oftewel SEA) haalt u meteen kliks naar uw website binnen. Dat kan zeer effectief zijn. Echter: het is relatief duur per klik en zodra u de stekker eruit trekt, krijgt u per onmiddellijk geen bezoekers meer binnen.

Webdesign

Uw website is het fundament van uw vindbaarheid en cruciaal voor het omzetten van bezoekers in cliënten. De bezoeker van tegenwoordig verwacht namelijk een site die onder meer prettig oogt en natuurlijk navigeert. Websitebouwer van De Zoekmachinemeesters Herman ontwerpt in nauwe samenspraak met u een even prachtige als moderne website, die door zijn snelheid en mobiele geschiktheid evenzeer wordt gewaardeerd door potentiële cliënten als door zoekmachines.

Ervaring en kennis

De Zoekmachinemeesters richten zich specifiek op advocatenkantoren. Niet alleen hebben we gewerkt met veel advocatenkantoren, ook beschikken we over uitgebreide ervaring op zowel (online) marketing- als SEO-vlak. Daardoor weten we niet alleen hoe een advocaat denkt en wat hij wil. We begrijpen ook, en dat is nog veel belangrijker om mensen naar uw website te trekken, hoe potentiële cliënten denken, wat zij willen en waar ze op zoeken.

Emiel van Dongen

Tekstschrijver, contentspecialist en meester in de rechten

Herman Ritzema

Webdesigner en SEO-specialist

Onze succesvolle projecten

Inmiddels hebben we een handvol advocatenkantoren geholpen om het aantal online geworven cliënten, vaak explosief, te laten groeien. Aan de hand van klantcases illustreren we onze succesvolle aanpak.

Mr. Mirte Poort-van Der Meeren
Mr. Mirte Poort-van Der Meeren
advocaat bij Van Ekelen & Poort in Eindhoven
Lees verder
"Dankzij het werk van De Zoekmachinemeesters wordt onze site veel beter gevonden via zoekmachines. Enkele belangrijke trefwoorden eindigen zelfs op de eerste positie. De blogs die ze publiceren op onze site en de sociale media, leveren veel enthousiaste reacties op. Het werk van De Zoekmachinemeesters wierp meteen zijn vruchten af. Meteen na het lanceren van de nieuwe site namen er al mensen contact op die ons hadden gevonden via Google."
Mr. Edwin Henkelman
Mr. Edwin Henkelman
advocaat bij Henkelman • Van Nimwegen
Lees verder
"Als advocatenkantoor is het belangrijk om op internet goed gevonden te worden waarbij de eerste indruk die een cliënt heeft van uitermate groot belang is. Een heldere duidelijke website, met aanprekende teksten die uitnodigen om contact op te nemen is de wens waarmee wij ons tot De Zoekmachinemeesters hebben gericht. We zijn trots op onze nieuwe website. Niet alleen krijgen we veel complimenten over de duidelijkheid en de structuur van de site, potentiele cliënten weten ons beter te vinden. Er vindt meer verkeer plaats en we krijgen meer aanvragen om informatie vanuit onze site."
Previous
Next

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op om een keer – geheel gratis en vrijblijvend – te praten over de mogelijkheden voor en kosten van online cliëntenwerving.