Cases

We laten graag aan u zien wat wij voor bestaande klanten hebben gerealiseerd, welke resultaten we voor ze hebben behaald en wat zij over ons te zeggen hebben. Heeft u vragen? Stuur ons dan een bericht via de contactpagina.

Van Ekelen & Poort

Binnen het bijna tienjarige samenwerkingsverband met De Zoekmachinemeesters is Van Ekelen & Poort | advocaten & mediators in Eindhoven uitgegroeid tot een bloeiend kantoor met vier drukke advocaten. Na het succes van de vorige website hebben we recent een nieuwe site ontwikkeld en geschreven die waarschijnlijk weer een decennium voor een overvloedig aantal nieuwe cliënten gaat zorgen.

Henkelman • Van Nimwegen

De nieuwe site van Henkelman • Van Nimwegen oogt modern, navigeert intuïtief en laadt razendsnel. De herschreven teksten zijn toegankelijk, stralen autoriteit uit en zijn geoptimaliseerd voor zoekmachines. Dat betaalt zich uit: sinds de lancering nemen er drie tot vier keer zoveel mensen contact op, waarvan – naar inschatting van het kantoor zelf – 95% zeer serieus is.

Wilt u meer weten over onze diensten?

Neem vandaag nog contact met ons op zodat we samen – geheel gratis en vrijblijvend – eens kunnen praten over de online vindbaarheid van uw advocatenkantoor.