Case-study
Van Ekelen & Poort

Advocaten & mediators in Eindhoven

Nieuwe website, meer cliënten

Voor Van Ekelen & Poort | advocaten & mediators in Eindhoven hebben De Zoekmachinemeesters een nieuwe, voor zoekmachines geoptimaliseerde, website ontworpen en geschreven én schrijven we tweewekelijks een blogpost.

1. Webteksten

Voor iedere pagina hebben we nieuwe teksten geschreven. De webteksten bevatten belangrijke zoektermen, zijn gemakkelijk leesbaar en overtuigen de bezoeker om contact op te nemen.

2. Nieuwe website

De in 2016 gelanceerde website oogt een stuk moderner dan de vorige site, is gemakkelijk te bezoeken met een tablet of telefoon en bezoekers vinden informatie in een handomdraai.

3. Zoekmachine optimalisatie

De website wordt vaker gevonden én eindigt hoger in zoekmachines, onder meer doordat we landingspagina’s hebben gemaakt voor belangrijke onderwerpen zoals ‘echtscheiding’ en ‘mediation’.

4. Bloggen

Tweewekelijks schrijven en publiceren we een blogpost met bijbehorende social media-posts. De artikelen, die soms duizenden lezers trekken, versterken de posities van trefwoorden in de zoekresultaten.

Wat zegt Van Ekelen & Poort zelf?

Natuurlijk kunnen we de loftrompet steken over onszelf, maar het zegt waarschijnlijk meer wanneer de klant zelf zijn ervaring met De Zoekmachinemeesters deelt.

Mr. Mirte Poort-van Der Meeren
Mr. Mirte Poort-van Der Meeren
advocaat bij Van Ekelen & Poort in Eindhoven
Read More
"“Dankzij het werk van De Zoekmachinemeesters wordt onze site veel beter gevonden via zoekmachines en trekken we vele malen meer bezoekers. Enkele belangrijke trefwoorden eindigen zelfs bovenaan in Google. De blogs die ze publiceren op onze site en social media-kanalen, leveren veel enthousiaste reacties op. Het werk van De Zoekmachinemeesters heeft eraan bijgedragen dat we zijn doorgegroeid naar vier advocaten, die altijd een volle agenda hebben.”"

De resultaten

Het werk van De Zoekmachinemeesters heeft zich vertaald in de volgende resultaten:

1 Het aantal dagelijkse bezoekers is grofweg verdubbeld.

2 Voor bepaalde zoektermen (zoals ‘advocaat Eindhoven ondertoezichtstelling’) is Van Ekelen & Poort het eerstgenoemde advocatenkantoor in Google.

3 De Google-positie voor generieke zoektermen (‘advocatenkantoor Eindhoven’) en zoektermen waarop meer concurrentie is (zoals ‘advocaat Eindhoven echtscheiding’), is significant gestegen.

4 Wekelijks bezoeken zo’n 350 mensen de website, voldoende om de vier advocaten continu van een goedgevulde agenda te voorzien.

5 Enkele blogposts over familierechtelijke onderwerpen zijn inmiddels meer dan 5.000 keer bekeken.

6 91 procent (!)van de bezoekers komt op de website terecht via zoekmachines.

Ook online beter gevonden worden?

Neem contact met ons op om een keer – geheel gratis en vrijblijvend – te praten over de mogelijkheden voor en kosten van online cliëntenwerving.