Van Ekelen & Poort: vier advocaten met volle agenda's

Hoe een intuïtieve website en kwalitatieve teksten tot online succes leiden.

Nieuwe website, meer cliënten

Voor Van Ekelen & Poort | advocaten & mediators in Eindhoven hebben De Zoekmachinemeesters een voor zoekmachines geoptimaliseerde website ontworpen en geschreven én schrijven we driewekelijks een blogpost.

1. Webteksten

We hebben pagina’s gepubliceerd voor alle belangrijke onderwerpen. De teksten bevatten de belangrijkste zoektermen, zijn gemakkelijk leesbaar en overtuigen de bezoeker om contact op te nemen.

2. Nieuwe website

In 2016 hebben we een uitermate succesvolle website gelanceerd, onze upgrade in 2022 maakt de site van Van Ekelen & Poort nóg informatiever, nóg intuïtiever en nóg prettiger in het gebruik (op alle apparaten).

3. Zoekmachineoptimalisatie

De website eindigt hoog in zoekmachines en trekt – mede daardoor – veel bezoekers, onder meer doordat we landingspagina’s hebben gemaakt voor alle belangrijke onderwerpen zoals echtscheiding en mediation.

4. Bloggen

Voorheen twee- en nu driewekelijks schrijven en publiceren we een blogpost met bijbehorende social media-posts. De artikelen trekken soms duizenden lezers en versterken de posities van trefwoorden in zoekmachineresultaten.

Wat zegt Van Ekelen & Poort zelf?

Natuurlijk kunnen we de loftrompet steken over onszelf, maar liever laten we klanten vertellen over hun positieve ervaringen met De Zoekmachinemeesters.

Mr. Mirte Poort-van Der Meeren
Mr. Mirte Poort-van Der Meeren
advocaat bij Van Ekelen & Poort in Eindhoven
Lees verder
"Dankzij het werk van De Zoekmachinemeesters wordt onze site veel beter gevonden via zoekmachines en trekken we vele malen meer bezoekers. Enkele belangrijke trefwoorden eindigen zelfs bovenaan in Google. De blogs die ze publiceren op onze site en social media-kanalen, leveren veel enthousiaste reacties op. Het werk van De Zoekmachinemeesters heeft eraan bijgedragen dat we zijn doorgegroeid naar vier advocaten, die altijd een volle agenda hebben."

De resultaten

Het werk van De Zoekmachinemeesters heeft zich vertaald in de volgende resultaten:

1 Het aantal dagelijkse websitebezoekers is grofweg verdubbeld sinds het begin van de samenwerking.

2 Voor bepaalde zoektermen (zoals ‘advocaat Eindhoven ondertoezichtstelling’) is Van Ekelen & Poort het eerstgenoemde advocatenkantoor in Google.

3 De Google-positie voor generieke zoektermen (‘advocatenkantoor Eindhoven’) en zoektermen waarop meer concurrentie is (zoals ‘advocaat Eindhoven echtscheiding’), is significant gestegen.

4 Wekelijks bezoeken zo’n 350 mensen de website, voldoende om de vier advocaten continu van een goedgevulde agenda te voorzien.

5 Enkele blogposts over familierechtelijke onderwerpen (zoals ‘Wat zijn de rechten en plichten van een stiefouder?’ zijn inmiddels zo’n 10.000 keer bekeken.

6 91 procent (!) van de bezoekers komt op de website terecht via zoekmachines.

Ook online beter gevonden worden?

Neem contact met ons op om – geheel gratis en vrijblijvend – te praten over de mogelijkheden voor en kosten van online cliëntenwerving.