Wie zijn de Zoekmachinemeesters

Onze meesters werken locatie-onafhankelijk. Als ‘digitale nomaden’ zijn wij niet gebonden aan één plek. We wonen in en werken vanuit goedkopere (en warmere) landen dan Nederland. Geografisch zijn we misschien ver weg, maar dankzij communicatiemiddelen als e-mail, WhatsApp en Skype zijn we tegelijkertijd ook dichterbij dan ooit.

Emiel portret

Emiel van Dongen – Tekstschrijf- en SEO-meester

Met een masterdiploma Nederlands Recht op zak, koos Emiel van Dongen (1984) ervoor om zijn talenten te volgen. Dus ging de jurist schrijven. Als journalist voor bijvoorbeeld het Advocatenblad, de Volkskrant, Trouw, De Telegraaf, Nieuwe Revu, Happinez en ’s lands regionale dagbladen. En als tekstschrijver voor bedrijven zoals Hornbach, Vrij Uit Autovakanties, TU Delft, verscheidene advocatenkantoren en enige online marketingbedrijven. Meesterdiploma + ervaren tekstschrijver + expertise in online marketing = de geboorte van De Zoekmachinemeesters. Als tekstschrijfmeester schrijft en herschrijft hij teksten voor de nieuwe websites die we maken. En alle andere denkbare vormen van online content, die u Enorm content maken.

Renee De Zoekmachinemeesters

Renée van Heteren – Klant- en SEO-meester

Renée van Heteren (1985) heeft als journalist haar sporen verdiend in de radio- en televisiewereld. Bij De Zoekmachinemeesters maakt ze gebruik van haar kennis van de juridische wereld, die ze heeft opgedaan als enige redacteur van het enige juridische radioprogramma van Nederland: BNR Juridische Zaken. Die ervaring blijkt ook van grote waarde voor het bedenken van blogonderwerpen. Als radiovrouw is ze bovendien gewend aan strakke deadlines en om veel ballen tegelijk in de lucht te houden. Renée onderhoudt het contact met nieuwe en bestaande klanten, buigt zich over de marketing en houdt de sales op de rails.

Herman de Zoekmachinemeesters

Herman Ritzema – Website-, ontwerp- en SEO-meester

De nuchtere Groninger Herman Ritzema (1986) heeft de wijk genomen naar het warmbloedige Medellín (Colombia). Voor de liefde. En om te gaan ondernemen. Zo is de webdesigner en grafisch ontwerper de geestelijke vader van Medellin Airport Transfer en Hola Webdesign. Vanuit Medellín, waar hij woont met zijn Colombiaanse vrouw Juliana en zoontje Joël, ontwerpt Herman voor De Zoekmachinemeesters niet alleen websites en grafische beelden zoals logo’s en artwork, maar ook online marketingcampagnes. Herman is ook de techniekman, die graag zijn handen vuilmaakt in de machinekamer van websites (in de ‘backend’) en aan technische aspecten rondom zoekmachineoptimalisatie.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze diensten?

Neemt u dan gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op

Stuur ons een bericht en we zullen z.s.m. contact met u opnemen.

Not readable? Change text. captcha txt