WAAROM DE ZOEKMACHINEMEESTERS?

Tegenwoordig kiest een groot deel van de mensen hun advocaat uit via internet. Via Google zien ze meteen welke advocaat dichtbij zit, waarin hij is gespecialiseerd, hoe hij te werk gaat en – leuk of niet – hoe hij of zij eruitziet. Wilt u überhaupt een kans maken om uitgekozen te worden, dan moet u wel vindbaar zijn. Hier zorgen De Zoekmachinemeesters voor. We optimaliseren uw website voor zoekmachines (‘SEO’, van search engine optimization) en creëren content voor uw advocatenkantoor, zodat potentiële cliënten ook online de weg naar uw website weten te vinden.

Mogen wij u 4 goede redenen geven om ons in te schakelen?

Waarom De Zoekmachinemeesters
1.

We weten alles van de advocatuur

De Zoekmachinemeesters richten zich specifiek op advocatenkantoren. Door ons netwerk in de advocatie, achtergrond in de juridische journalistiek en door het feit dat onze tekstschrijver ook meester in de rechten is, kennen wij de advocatuur. Dus weten we hoe een advocaat denkt en wat hij wil. Maar veel belangrijker nog om mensen naar uw website te trekken: we weten hoe potentiële cliënten denken, wat zij willen en – vooral – waar ze op zoeken. Bovendien kan onze juridische geschoolde tekstschrijver een brug slaan tussen complexe, juridische inhoud enerzijds en toegankelijke, vlotte en juridisch correcte teksten die aanslaan bij mogelijke cliënten anderzijds.

2.

We snappen dat u er met louter SEO niet komt

Natuurlijk, uw website moet voldoen aan alle eisen op het gebied van zoekmachineoptimalisatie. Maar ook – en vooral – moeten de bezoekers die u daarmee trekt enthousiast raken over uw kwaliteiten (‘conversie‘, in vaktermen). De teksten op uw website moeten inhoudelijk kloppen én de lezers overtuigen om contact met u op te nemen. Dat zit wel snor bij De Zoekmachinemeesters. Onze tekstschrijver heeft niet alleen veel ervaring op het gebied van copywriting en journalistiek, ook heeft hij een rechtendiploma op zak.

3.

We hebben een SEO-truc die alleen werkt voor advocatenkantoren

Advocatenkantoren delen hun website normaliter op een bepaalde manier in, die niet tot nauwelijks aansluit bij de denkwijze van potentiële cliënten. Dankzij de journalistieke achtergrond van (twee van de drie) Zoekmachinemeesters, kunnen wij denken als de doelgroep. Zo zijn we op een SEO-truc gekomen die naadloos aansluit bij potentiële cliënten en daardoor meer bezoekers én een hogere conversie oplevert. Bij onze eerste klant, een advocatenkantoor uit Eindhoven, heeft deze truc meteen een plaats in ‘het eerste rijtje’ van Google opgeleverd. Hoe die SEO-truc luidt? Dat is ons bedrijfsgeheim, dat we graag met u delen zodra we in zee zijn gegaan.

4.

We zijn goedkoop, want locatie-onafhankelijk

Onze meesters werken locatie-onafhankelijk. Als ‘digitale nomaden’ zijn wij niet gebonden aan één plek. We wonen in en werken vanuit goedkopere (en warmere) landen dan Nederland en hebben geen kantoorkosten of dure woning in Nederland. Aldus liggen de prijzen voor onze online marketing-diensten veel lager dan bij andere SEO-bedrijven. Voor € 2.000,- of € 3.000,- heeft u een nieuwe zoekmachinevriendelijke website. En voor € 400,- of € 800,- per maand maken we voor u content.

Wat wij voor u kunnen betekenen

Wat De Zoekmachinemeesters voor u kunnen betekenen, hangt af van een aantal factoren. De resultaten die we voor u kunnen boeken, zijn onder meer afhankelijk van:

  • het aantal advocaten dat u in dienst heeft
  • het aantal rechtsgebieden waarop uw advocatenkantoor actief is
  • het aantal vestigingen
  • hoeveel content (zoals blogs of artikelen) u per maand van ons wilt afnemen
  • uw keuze voor veel (Boost-pakket) of wat minder (Basis-pakket) SEO-acties

De resultaten voor uw advocatenkantoor

  • Over het algemeen kunnen we de snelste positiestijging in zoekmachines realiseren voor eenpitters, kleine en middelgrote advocatenkantoren uit woonplaatsen tussen pak ‘m beet 20.000 en 200.000 inwoners.
  • Advocatenkantoren uit plaatsen van minder dan 20.000 inwoners zijn met name gebaat bij onze conversieoptimalisatie en een goede sociale mediastrategie om het merk te versterken.
  • Voor kantoren uit steden van meer dan 200.000 inwoners kunnen we vooral online leads genereren door de conversie te verbeteren, de zichtbaarheid via de sociale media te vergroten en door in te zetten op niet-generieke, long tail zoektermen.

Wij hebben onze diensten onderverdeeld in vier verschillende pakketten.

Welk pakket past het beste bij uw advocatenkantoor?

Neem contact met ons op

Stuur ons een bericht en we zullen z.s.m. contact met u opnemen.

Niet leesbaar? Klik hier. captcha txt