Vindbare Website

De Zoekmachinemeesters maken uw advocatenkantoor online vindbaar en zichtbaar. Een belangrijk onderdeel daarvan is de nieuwe website die we voor u maken. Deze nieuwe site is geoptimaliseerd voor zoekmachines en eindigt dus bovenin de zoekresultaten van Google. Bovendien werkt hij evengoed voor pc’s, laptops, telefoons en tablets. Onze tekstschrijver (een meester in de rechten) herschrijft uw websiteteksten zo dat ze niet alleen goed gevonden worden door potentiële cliënten, maar ook dat ze optimaal worden gewaardeerd door uw lezers.

vindbare-website-de-zoekmachinemeesters

Rake, overtuigende teksten

Achtergrond Bloggen – De Zoekmachinemeesters

De teksten van uw website zijn uw belangrijkste wapen. De teksten moeten kloppen, voldoen aan alle taal- en vormeisen en vertrouwen wekken. De juiste tone-of-voice moet eruit spreken, die het midden houdt tussen informerend en overtuigend (‘persuasief’). Bovenal moet het de lezer meteen duidelijk worden wat uw kwaliteiten als advocaat zijn. Als ervaren tekstschrijver en SEO-specialist met een rechtendiploma op zak, weet Emiel van Dongen al deze eisen te verenigen in zijn teksten.

Het oog wil ook wat

De internetlezer haakt meteen af als hij op een stoffige website van een advocatenkantoor komt waar louter tekst te zien is. Een pagina moet er visueel aantrekkelijk uitzien, met foto’s, bullet lists, infographics, video’s en symbolen.

Schakelt u De Zoekmachinemeesters in, dan maken wij voor u een nieuwe website met teksten en beelden die informeren én overtuigen. Op webpagina’s die eruit zien om door een ringetje te halen.

klanten

Zoekmachineoptimalisatie voor uw website

advocaten-kantoor-google

Meer dan 90 procent van de potentiële cliënten van uw advocatenkantoor gebruikt Google als zoekmachine. Aldus richten De Zoekmachinemeesters zich vooral op Google. Dit is specialistisch en tijdrovend werk.

De Zoekmachinemeesters nemen u dit werk graag uit handen door een nieuwe website te maken die strookt met alle eisen voor search engine optimization.

Is uw advocatenkantoor toe aan een nieuwe website? Vraag vandaag nog een kennismakend gesprek aan.

  • "Dankzij het werk van De Zoekmachinemeesters wordt onze site veel beter gevonden via zoekmachines. Enkele belangrijke trefwoorden eindigen zelfs op de eerste positie. De blogs die ze publiceren op onze site en de sociale media, leveren veel enthousiaste reacties op. Het werk van De Zoekmachinemeesters wierp meteen zijn vruchten af. Al binnen een paar weken namen mensen contact met ons op, die ons hadden gevonden via Google."

    Mr. Mirte Poort-Van der Meeren,
    Mr. Mirte Poort-Van der Meeren, advocaat bij Van Ekelen & Poort in Eindhoven
Herman de Zoekmachinemeesters

De nieuwe website van uw advocatenkantoor

Gaan De Zoekmachinemeesters aan de slag met de online vindbaarheid en zichtbaarheid van uw advocatenkantoor, dan neemt onze websitebouwer Herman Ritzema contact met u op. Naast webdesigner is hij ook grafisch vormgever en SEO-specialist. Daardoor weet Herman niet alleen hoe uw website SEO-proof ingericht moet worden en hoe pagina’s eruit moeten zien voor optimale conversie. Ook kan hij u helpen om de lay-out van uw website te moderniseren.

Neem contact met ons op

Stuur ons een bericht en we zullen z.s.m. contact met u opnemen.

Not readable? Change text. captcha txt