SOCIALE MEDIA

Dienst – Social Media

Wanneer u ervoor kiest om De Zoekmachinemeesters teksten zoals blogs, nieuwsberichten of achtergrondartikelen te laten maken, dan plaatsen wij voor uw advocatenkantoor deze content op sociale media. Als experts in online marketing kunnen we:

  • Content zo zichtbaar mogelijk maken op de sociale media
  • Blogs en andere artikelen promoten
  • Een online marketingcampagne opzetten die precies is afgestemd op uw doelgroep

Zichtbaarheid op de sociale media betekent meer bezoekers op uw website. En dat leidt weer tot meer cliënten – mits uw conversie tenminste op orde is.

Content op sociale media

Maken De Zoekmachinemeesters content voor u, dan plaatsen we dit door op de sociale media. Dit heeft de volgende 5 voordelen voor uw advocatenkantoor:

1. Via Twitter, Facebook of LinkedIn komen mensen op uw website terecht. Niet alleen zijn dat potentiële cliënten, een stijgend bezoekersaantal betekent ook dat Google uw website beter waardeert.

2. Door uit uw naam interessante content op de sociale media te plaatsen, vergroten we uw naamsbekendheid en betrouwbaarheid.

3. Meer content op sociale media betekent grotere online vindbaarheid. Immers, er zijn meer onderwerpen, zoektermen en hashtags waarop u gevonden kunt worden.

4. Zien mensen op de sociale media dat u als advocaat regelmatig publiceert over een bepaald onderwerp, dan zult u worden gezien als expert.

Content aangeleverd door De Zoekmachinemeesters

Bij De Zoekmachinemeesters kunt u kiezen uit twee contentpakketten: Aardig content en Enorm content. Bij beide pakketten creëren wij maandelijks content voor u. Denk aan een nieuwsbericht over nieuwe wetgeving of rechtspraak, een blog over een interessante kwestie die speelt of een persbericht over ontwikkelingen rondom uw advocatenkantoor of diens advocaten.

Pagina - Sociale MediaAardig content versus Enorm content

Het Aardig content-pakket (€ 400,- per maand) levert u iedere maand aardig wat content op, die we vervolgens ook doorplaatsen op uw sociale media-accounts. Bij het Enorm content-pakket (€ 800,- per maand) krijgt u van ons enorm veel content. Bovendien prijzen we deze content ook aan. Dit doen we door de content ook op onze eigen sociale media-accounts te plaatsen, te publiceren in LinkedIn-groepen en te promoten via ‘gesponsorde berichten’ op Facebook.

Sociale media: werkwijze

Kiest u voor een van deze contentpakketten, dan zullen uw sociale media-accounts worden verrijkt met de kwalitatieve en interessante content die wij voor u schrijven. Hoe gaat dit in zijn werk? Als het artikel, de blog of het persbericht af is, sturen wij het aan u op ter controle. Tevreden? Dan publiceren wij het artikel onder de sectie ‘blog’, ‘nieuws’ of ‘actueel’ op uw website. Voor ieder sociaal medium schrijven we een aparte begeleidende tekst, die qua lengte, doelgroep, tone-of-voice, etc. is toegespitst op het sociaal medium. Deze informerende teaser bevat natuurlijk ook de relevante zoektermen. Inbegrepen bij de prijs is dat De Zoekmachinemeesters de berichten plaatsen op de sociale media-accounts van uw advocatenkantoor. Plaatst u ze echter liever zelf? Be our guest, onze klanten zijn stuk voor stuk koning(inn)en voor ons.

Neem contact met ons op

Stuur ons een bericht en we zullen z.s.m. contact met u opnemen.

Niet leesbaar? Klik hier. captcha txt