PAKKETTEN

Als advocaat heeft u er waarschijnlijk geen tijd voor – laat staan zin in – om allerlei offertes van online marketingbureautjes aan te vragen en door te spitten op zoek naar prijzen. De Zoekmachinemeesters, die de advocatuur van binnenuit kennen, beseffen dat. Daarom is het voor u meteen duidelijk wat onze diensten uw advocatenkantoor gaan kosten. De Zoekmachinemeesters hebben hun diensten onderverdeeld in vier verschillende online marketing pakketten.

pakketten

Goed vindbare website: Basis of Boost

De Zoekmachinemeesters hebben een uitgebreide en uitgekiende strategie om de website van uw advocatenkantoor goed vindbaar te maken via Google. Om deze strategie effectief te kunnen toepassen, zullen wij uw website opnieuw bouwen volgens alle eisen voor zoekmachineoptimalisatie (search engine optimization, oftewel SEO). Hierbij kunt u kiezen voor het Basis-pakket (eenmalig 2000 euro) of het Boost-pakket (eenmalig 3000 euro), waarbij u een uitgebreidere set diensten en volledig gecustomizede website krijgt.

Basis of Boost

Basis versus Boost: wat past bij u?

Bij het Basis-pakket bouwen we uw website opnieuw op volgens ons standaardmodel en nemen we de webteksten onder handen, zodat uw site is geoptimaliseerd voor zoekmachines. Dit pakket is ideaal voor advocatenkantoren die inzien dat ze een inhaalslag moeten maken om online gevonden te kunnen worden. Met het Boost-pakket scoort uw site optimaal bij zoekmachines. We trekken namelijk een groter register aan SEO-acties open dan bij het Basis-pakket. Bovendien maken we voor u een website op maat. Het Boost-pakket is met name geschikt voor advocatenkantoren die snel veel online leads willen genereren. Bijvoorbeeld omdat ze op het gebied van online marketing afgetroefd worden door directe concurrenten. Of omdat ze pas net zijn begonnen met het kantoor.

Blogs of artikelen: Aardig content of Enorm content

Om uw Google-positie te verbeteren en zichtbaar te blijven op de sociale media, neemt u een van onze twee contentpakketten. Met Aardig content (400 euro per maand) publiceert u iedere twee weken nieuwe, interessante content op uw website en de sociale media. Enorm content (800 euro per maand) is de superversie. De Zoekmachinemeesters schrijven hierbij wekelijks voor u een blog of artikel, zodat uw website sneller stijgt. Bovendien prijzen we deze content aan op de sociale media om extra traffic te genereren en de zichtbaarheid van uw advocatenkantoor te vergroten.

Aardig of Enorm

Wilt u Aardig content of Enorm content?

Om ervoor te zorgen dat uw website goed blijft ranken in Google, zult u steeds met nieuwe content moeten komen. Bij de online marketing pakketten Enorm content en Aardig content schrijven en publiceren De Zoekmachinemeesters wekelijks respectievelijk tweewekelijks boeiende en informatieve content voor u. Deze blogs, artikelen, nieuwsberichten, interviews of persberichten worden geplaatst op uw website en op sociale media. Met het Aardig content-pakket zorgt u ervoor dat Google u niet zal vergeten en dat u zichtbaar blijft op de sociale media. Neemt u het Enorm content-pakket? Dan krijgt u veel meer content van ons, die wij ook nog eens zullen promoten op de sociale media via ‘gesponsorde berichten’ op Facebook en relevante LinkedIn-groepen. Perfect om snel veel bezoekers te krijgen. Google zal de content op uw site namelijk belonen met een hogere positie en meer ‘organische’ bezoekers. En de sociale media zullen meer potentiële cliënten naar uw website leiden. De ervaring leert dat een combinatie van de Boost- en Enorm content-pakketten snel nieuwe cliënten oplevert.

Heeft u interesse in één van onze pakketten of diensten?

Neemt u dan gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op

Stuur ons een bericht en we zullen z.s.m. contact met u opnemen.

Niet leesbaar? Klik hier. captcha txt