Over Ons

Tegenwoordig kiest een groot deel van de mensen hun advocaat uit via internet. Via Google zien ze meteen welke advocaat dichtbij zit, waarin hij is gespecialiseerd, hoe hij te werk gaat en – leuk of niet – hoe hij of zij eruitziet. Wilt u überhaupt een kans maken om uitgekozen te worden, dan moet u wel vindbaar zijn. Hier zorgen De Zoekmachinemeesters voor. We optimaliseren uw website voor zoekmachines (‘SEO’, van search engine optimization) en creëren content voor uw advocatenkantoor, zodat potentiële cliënten ook online de weg naar uw website weten te vinden.

Emiel portret

Emiel van Dongen
Tekstschrijf- en SEO-meester

Renee De Zoekmachinemeesters

Renée van Heteren
Klant- en SEO-meester

Herman de Zoekmachinemeesters

Herman Ritzema
Website-, ontwerp- en SEO-meester

We weten alles van de advocatuur

De Zoekmachinemeesters richten zich specifiek op advocatenkantoren. Door ons netwerk in de advocatie, achtergrond in de juridische journalistiek en door het feit dat onze tekstschrijver ook meester in de rechten is, kennen wij de advocatuur. Dus weten we hoe een advocaat denkt en wat hij wil. Maar veel belangrijker nog om mensen naar uw website te trekken: we weten hoe potentiële cliënten denken, wat zij willen en – vooral – waar ze op zoeken. Bovendien kan onze juridische geschoolde tekstschrijver een brug slaan tussen complexe, juridische inhoud enerzijds en toegankelijke, vlotte en juridisch correcte teksten die aanslaan bij mogelijke cliënten anderzijds.

Pagina – Vindbare website2

We hebben een SEO-truc die alleen werkt voor advocatenkantoren

Advocatenkantoren delen hun website normaliter op een bepaalde manier in, die niet tot nauwelijks aansluit bij de denkwijze van potentiële cliënten. Dankzij de journalistieke achtergrond van (twee van de drie) Zoekmachinemeesters, kunnen wij denken als de doelgroep. Zo zijn we op een SEO-truc gekomen die naadloos aansluit bij potentiële cliënten en daardoor meer bezoekers én een hogere conversie oplevert. Bij onze eerste klant, een advocatenkantoor uit Eindhoven, heeft deze truc meteen een plaats in ‘het eerste rijtje’ van Google opgeleverd. Hoe die SEO-truc luidt? Dat is ons bedrijfsgeheim, dat we graag met u delen zodra we in zee zijn gegaan.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze diensten?

Neemt u dan gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op

Stuur ons een bericht en we zullen z.s.m. contact met u opnemen.

Not readable? Change text. captcha txt