Online Marketing

Wilt u direct gevonden worden op Google of adverteren op LinkedIn? De Zoekmachinemeesters stellen een campange voor u op die gericht is op resultaat. Het doel van de advertenties is conversie, zodat u het gewenste resultaat op korte termijn kunt behalen.

Online Marketing
Online Marketing
facebook-ads-logo

Online Adverteren

Op zoek naar online marketing professionals die resultaat leveren? Wij werken samen met Lyter, een jong en zeer gedreven team dat zich richt op maximale online prestaties. Samen helpen wij de online vindbaarheid van jouw bedrijf te vergroten en het maximale uit SEO en SEA campagnes te halen middels een persoonlijke en effectieve aanpak.

Wil je graag meer informatie over Online Marketing of wilt u weten wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen? Laat ons nu een bericht achter via ons contactformulier.

Pagina – Vindbare website2

Hoe gaat dit in zijn werk?

De Zoekmachinemeesters schrijven kwalitatieve en interessante content voor uw advocatenkantoor. Als het artikel, de blog of het persbericht af is, sturen wij het aan u op ter controle. Tevreden? Dan publiceren wij het artikel onder de sectie ‘blog’, ‘nieuws’ of ‘actueel’ op uw website.

Voor ieder sociaal medium schrijven we een aparte begeleidende tekst, die qua lengte, doelgroep, tone-of-voice, etc. is toegespitst op het sociaal medium. Deze informerende teaser bevat natuurlijk ook de relevante zoektermen. Inbegrepen bij de prijs is dat De Zoekmachinemeesters de berichten plaatsen op de sociale media-accounts van uw advocatenkantoor. Plaatst u ze echter liever zelf? Be our guest, onze klanten zijn stuk voor stuk koning(inn)en voor ons.

Wilt u uw online marketing uitbesteden aan De Zoekmachinemeesters?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een orienterend gesprek, om de mogelijkheden voor uw advocatenkantoor te bespreken.

Neem contact met ons op

Stuur ons een bericht en we zullen z.s.m. contact met u opnemen.

Not readable? Change text. captcha txt