Case study – Van Ekelen & Poort

Voor Van Ekelen & Poort | advocaten & mediators in Eindhoven hebben de Zoekmachinemeesters een nieuwe website gemaakt, de website geoptimaliseerd voor Google resultaten én schrijven we maandelijks blogs en artikelen.

case study van ekelen poort

Ontwerp

Een nieuwe website ontworpen die moderner oogt, even gemakkelijk te bezoeken is met een laptop, tablet of telefoon en waarop bezoekers de gezochte informatie sneller kunnen vinden.

Teksten

Voor iedere pagina hebben we nieuwe teksten geschreven. De webteksten bevatten belangrijke zoektermen, zijn gemakkelijk leesbaar en overtuigen de bezoeker om contact op te nemen.

Zoekmachine Optimalisatie

We hebben de website geoptimaliseerd voor zoekmachines zoals Google, zodat de website beter en makkelijker gevonden kan worden.

Bloggen

Tweewekelijks schrijven en publiceren we een blog, die we ook doorplaatsen op de Facebook-, Twitter- en LinkedIn-accounts van Van Ekelen & Poort.

Pagina – Vindbare website2

#1 Positie in Google en verdubbeling bezoekersaantal

Heeft dat wat opgeleverd? Jazeker! Namelijk:

  1. Het aantal dagelijkse bezoekers is grofweg verdubbeld.
  2. Spoedig na lancering gaven nieuwe cliënten aan dat ze na een Google-zoekactie uiteindelijk hebben gekozen voor Van Ekelen & Poort, bij de oude website kwam dit niet voor.
  3. Bepaalde nichezoektermen (zoals ‘advocaat Eindhoven afwikkeling erfenis’) leveren een #1 positie in Google op.
  4. De Google-positie voor generieke zoektermen (‘advocatenkantoor Eindhoven’) en zoektermen waarop meer concurrentie is (zoals ‘advocaat Eindhoven echtscheiding’), is significant gestegen.
  5. Het publiceren van een blog levert, naast waardevolle – want vindbare – content, zo’n 300 extra bezoekers per keer op.
Mr.-Mirte-Poort-van-der-Meeren

Wat Van Ekelen & Poort ervan vindt

“Emiel heeft alle teksten geschreven voor onze nieuwe website, Herman heeft hem ontworpen. Dankzij het werk van De Zoekmachinemeesters wordt onze site veel beter gevonden via zoekmachines. Enkele belangrijke trefwoorden eindigen zelfs op de eerste positie. De blogs die ze publiceren op onze site en de sociale media, leveren veel enthousiaste reacties op. Het werk van De Zoekmachinemeesters wierp meteen zijn vruchten af. Al binnen een paar weken namen mensen contact met ons op, die ons hadden gevonden via Google.”

Mr. Mirte Poort-Van der Meeren, advocaat bij Van Ekelen & Poort | advocaten & mediators

Neem contact met ons op

Stuur ons een bericht en we zullen z.s.m. contact met u opnemen.

Not readable? Change text. captcha txt