Bloggen & Content Creëren

Het schrijven van een blog of artikel voor de website van uw advocatenkantoor kost veel tijd. Tijd die u waarschijnlijk liever investeert in dossiers of scholing. Daarnaast is bloggen specialistisch werk. Het vereist kennis van zoekmachineoptimalisatie (SEO), tekstschrijven en marketing.

Achtergrond Bloggen – De Zoekmachinemeesters

5 redenen waarom bloggen voor advocaten slim is

Om uw website goed te laten scoren in Google, bezoekers naar uw website te trekken en ze er vervolgens van te overtuigen dat u de geknipte advocaat voor ze bent, zult u frequent met nieuwe content moeten komen. De Zoekmachinemeesters zijn gespecialiseerd in het schrijven, publiceren en online promoten van blogs, nieuwsberichten, achtergrondartikelen, persberichten, interviews en biografieën.

1. Google is er dol op.

Google is dol op sites die regelmatig met nieuwe content komen.

2. Gevonden worden op meerdere zoektermen.

U vergroot het areaal van zoektermen en combinaties van zoektermen waarop potentiële cliënten u kunnen vinden.

3. Actieve sociale media accounts.

Publiceren wij een blog of artikel op uw site, dan plaatsen wij dit meteen door op uw sociale media-accounts. Zo genereert u meer bezoekers, waardoor uw site volgens Google nog sterker wordt. Bovendien kan ieder bezoek tot conversie leiden.

4. Positioneer jezelf als een expert.

Een advocaat die regelmatig publiceert over een bepaald thema, kan zich positioneren als expert op dat onderwerp. Daarnaast, journalisten die googelen op uw blogonderwerp, komen op uw site terecht. Is de informatie relevant voor ze? Grote kans dat u vervolgens als expert wordt gebeld voor een interview.

5. Linkbuilding.

Het gebeurt regelmatig dat blogs of artikelen van advocatenkantoren worden opgepikt door andere websites, die vervolgens linken naar de blog of het artikel. Deze zogeheten ‘backlinks’ zijn goed voor de Google-ranking en leveren meer traffic op.

Pagina – Bloggen en content

Hoe gaat dit in zijn werk?

De Zoekmachinemeesters schrijven kwalitatieve en interessante content voor uw advocatenkantoor. Als het artikel, de blog of het persbericht af is, sturen wij het aan u op ter controle. Tevreden? Dan publiceren wij het artikel onder de sectie ‘blog’, ‘nieuws’ of ‘actueel’ op uw website.

Voor ieder sociaal medium schrijven we een aparte begeleidende tekst, die qua lengte, doelgroep, tone-of-voice, etc. is toegespitst op het sociaal medium. Deze informerende teaser bevat natuurlijk ook de relevante zoektermen. Inbegrepen bij de prijs is dat De Zoekmachinemeesters de berichten plaatsen op de sociale media-accounts van uw advocatenkantoor. Plaatst u ze echter liever zelf? Be our guest, onze klanten zijn stuk voor stuk koning(inn)en voor ons.

Wilt u het bloggen uitbesteden aan De Zoekmachinemeesters?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een kennismakend gesprek, of bekijk de prijzen op onze tarieven pagina.

Neem contact met ons op

Stuur ons een bericht en we zullen z.s.m. contact met u opnemen.

Not readable? Change text. captcha txt